barcelona vakantie

Mooie hotels in Barcelona

Bent u een echte reiziger en bezoekt u elk jaar een paar bestemmingen? Dan kan de inspiratie voor een nieuwe reis verloren gaan. Hoewel de wereld vol prachtige plaatsen is, willen de meeste mensen meer doen dan alleen maar op het strand of in het zwembad liggen. Gelukkig zijn er veel mooie steden die niet ver weg zijn. Barcelona en München, bijvoorbeeld, zijn zeker een reis waard. Leuke bezienswaardigheden, dichtbij en veel overnachtingsmogelijkheden!

Hotels München

München is een stad die vaak als tussenstop wordt gebruikt wanneer men naar de Alpen reist. Dat is geen probleem, maar de stad is veel meer waard dan alleen een tussenstop. Geniet van de biertuinen, de Engelse Tuin en het Marienplatz plein. Bezienswaardigheden die u niet mag missen. München is ook een geweldige plek om te verblijven. Enkele leuke hotels in München zijn het Arthotel München en de Cocoon Hauptbahnhof.

 

Hotel in Barcelona

 

Barcelona is een kosmopolitische stad die je gewoon in je leven bezocht moet hebben. De Sagrada Familia, La Rambla, het eten van heerlijke tapas en het bewonderen van de architectuur van Gaudí zijn slechts enkele van de vele attracties en leuke dingen die in Barcelona te doen zijn. Kunst en cultuur gaan hand in hand met architectuur en culinaire hoogstandjes, kortom, er is voor elk wat wils! En dat geldt ook voor hotels in Barcelona. U kunt kiezen voor een duurder hotel in de buurt van het centrum, zoals het Hostal Barcelona Travel. Of wat dacht u van een luxueuzer hotel verder weg van het centrum, het Hotel SB Diagonal Zero Barcelona.

 

Fietsende steden

 

Bij het zoeken naar een leuke bestemming voor een stedentrip, speelt geld meestal een (kleine) rol. U wilt zoveel mogelijk dingen zien en meemaken voor zo weinig mogelijk geld. Daarom zijn deze steden ideaal: je kunt alles met de fiets bezoeken. Vooral in de zomer, als het weer meewerkt, is dit een geweldig ding! U zult ’s avonds waarschijnlijk erg moe zijn en dan kunt u zich vermaken in een van de bovenstaande hotels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *