op vakantie in eigen land

Op vakantie in eigen land

Elk jaar kijken we uit naar de feestdagen. Wat dacht je van een geweldige, goedbetaalde maar duurzame vakantie in jouw land? Lees verder om erachter te komen!

Een vakantie in uw eigen land
Als u een vakantie wilt beleven die uniek is voor uw eigen land, boek dan zeker bij ons. Wij hebben niet alleen een passie voor reizen, maar combineert dit met liefde en passie voor de planeet. Daarom bieden ze duurzaam verblijf in eigen land aan. Zo hoef je niet veel te reizen en ben je snel op je resort. Het is een geweldige manier om de mooiste plekken in uw land te verkennen!

Duurzame vakanties
Wat houdt de term duurzame vakantie precies in? Duurzaam toerisme betekent reizen met meer aandacht voor natuur, milieu, mens en dier. Wanneer je een vakantie boekt bij ons, ga je naar een natuurbestemming in eigen land. Zo verklein je je ecologische voetafdruk omdat je niet de halve wereld rond hoeft. Door duurzaam op vakantie te gaan, kom je tot rust en heb je meer tijd voor jezelf en je gezin.

Duurzame accommodatie in hotels en cottages.
Duurzaam toerisme betekent ook duurzame huisvesting. Er zijn veel duurzame hotels op verschillende plekken waar je kunt overnachten. Ook mooie huisjes met de basisvoorzieningen die je nodig hebt en zonder veel luxe. Dit zijn prachtige natuurhuizen in de mooiste streken van Nederland. Ook kun je surfen en overnachten in de natuur met iets meer comfort dan regulier kamperen. Welke accommodatie je ook boekt, je zult een onvergetelijke ervaring hebben!

Vrijdag 14 mei 2014 Het oudste kasteel van Amsterdam ligt op een klein eilandje net buiten het centrum, IJburg genaamd (spreek uit als ee-burg). Het werd gebouwd in de 13e eeuw en werd later de thuisbasis van rijke koopmansfamilies voordat het in de jaren 1600 werd verlaten tijdens de Nederlandse Opstand tegen Spanje en Portugal toen het bijna 400 jaar onder Spaans bestuur kwam (1602 – 1814). Na die periode bleef het eiland in verval tot het einde van de 19e eeuw, toen hier een museum werd gevestigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *